Příběh o Hadogu
Za Hadogem nestojí žádná velká firma, ani zahraniční franšíza. Celé to vzniklo z mého nadšení pro burgery a Ameriku.
Když se v roce 2012 zrodila myšlenka na Hadog, tak byste kvalitní burgrárny v ČR spočítali na prstech jedné ruky a to mě vedlo k myšlence, proč si nesplnit sen o vlastním podniku a zaměřit ho na burgery!
Za 12 let od otevření se plno věcí změnilo, ale co se nikdy nezměnilo, je naše základní nastavení, kterého se držíme od začátku: Dělat burgery podle svého a nedělat kompromis v kvalitě! Na tom jsme začali, na tom Hadog stojí a toho se budeme vždy držet!
Patrik Habart - zakladatel Hadogu
Získali jsme ocenění
- Certifikát výjimečnosti od TripAdvisoru
- Nejlepší burgrárna v Praze pro rok 2017 podle Pragmoon
- TOP 10 burgráren v Česku podle Restu
- TOP 5 burgráren v Praze podle Nášregion
- TOP 10 burgráren v Praze podle Refresher
- Hospodářské noviny nás zařadily po roce našeho fungování mezi nejlepší burgrárny
- Recenze od našich zákazníků - 4,7 z 5 na Google, 4,8 z 5 na Facebooku